Persienner till fönstren

Välkommen till min blogg, som idag kommer att handla om ett företag som säljer persienner i Huddinge, Enskede och Täby, men också i Nacka och Sundbyberg. Företaget heter Valla Persiennen och jag känner att jag mycket gärna vill rekommendera alla mina läsare detta. Det är ju av en uppenbar anledning som jag väljer att skriva om inlägget idag, liksom. Jag tror nämligen att om man har en plattform, så som jag har, med läsare så har man också ett ansvar. Man kan välja att skriva om saker som lyfter andra, eller som sänker andra. Jag väljer att lyfta andra, ofta genom sådana här inlägg som syftar till att höja upp lokala företag med bra tjänster och service. Valla Persiennen är ett sådant företag. Jag behövde nya persienner till alla mina fönster efter att vi hade bytt ut dem, och då letade jag upp Valla Persiennen. Det fanns en annons i en tidning som handlade om hus och hem, och då var det detta företag som annonserades. Jag valde att ringa dem för att kolla om man kunde komma och se på deras utbud, och det fick jag. Efter det blev jag hur nöjd som helst med mina persienner, och därför vill jag idag berätta om företaget.